M A X S U R | Advies & risicoberekening
Doorlichting & optimalisatie verzekeringen, kredieten en polissen voor zelfstandigen, éénmanszaken, kmo’s | Verzekering op maat │ Advies voor starters | Risicomanagement | Veilig ondernemen met Maxsur
21912
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21912,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Bent u een zelfstandige of KMO met ambitieuze groeiambities? Een investering, een uitbreiding, een fusie? Gaat u met veel durf en talent voor de toekomst van uw bedrijf? Fantastisch, maar bent u wel voldoende gewapend tegen alle mogelijke risico’s?

Veilig ondernemen met Maxsur!

Maxsur is een betrouwbare partner voor ambitieuze éénmanszaken en kmo’s met groeiambities in de ruime regio rond Mechelen en Antwerpen. Als zelfstandig bank- en verzekeringskantoor nemen wij voor ondernemingen graag onze adviesfunctie op om uw actuele situatie en de markttendensen in kaart te brengen. We lichten uw huidige polissen door, wegen de pro’s en contra’s van bepaalde verzekeringen af, bekijken uw voorwaarden en bespreken voorstellen op maat van uw bedrijf die zitten als gegoten.

We hebben alle inhouse expertise om accenten te leggen op fiscaal en juridisch vlak zodat u kan investeren, financieren en risico’s afdekken zonder kopzorgen.

Waarvoor mag MAXSUR u bellen?

  1. Doorlichting & optimalisatie verzekeringen, kredieten en polissen

  2. Advies voor starters, kmo’s en ervaren ondernemers

  3. Kennis delen met zelfstandigen, vrije beroepsbeoefenaars, kmo’s

  4. Belangen behartigen van ondernemingen, ook risicoberoepen

  5. Risicomanagement en audits uitvoeren

  6. Scenario’s van start tot overname en stopzetting van uw bedrijf

Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, 24/24 en 7/7

Maxsur is oprecht geïnteresseerd in uw verhaal en luistert naar uw vragen. Wij verkopen geen producten, maar bieden oplossingen en garanderen een optimale bescherming in elke situatie. Kom tijdens de kantooruren gerust langs in ons kantoor in Putte. Wij ontvangen u graag met de glimlach. Drukbezet? Geen probleem, wij maken een afspraak bij u thuis op het moment dat het u past, ook buiten onze openingsuren.

Maak hier een afspraak >>