M A X S U R | Verzekeringen en AXA bank
Welkom bij Maxsur, uw onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Putte voor particulieren en ondernemingen. Als kantoor van de 3de generatie combineren wij ervaring en expertise met een moderne en dynamische kijk op de realiteit. Wij gaan ver in onze dienstverlening, maar blijven dicht bij elke klant met advies van mens tot mens, ook buiten onze 4 muren.
433
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-433,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

M A X S U R

De expertise die u nodig heeft.

De service die u verdient.

 

WELKOM BIJ MAXSUR, UW ONAFHANKELIJK VERZEKERINGSMAKELAAR IN PUTTE VOOR PARTICULIEREN EN ONDERNEMINGEN. ALS KANTOOR VAN DE 3DE GENERATIE COMBINEREN WIJ ERVARING EN EXPERTISE MET EEN MODERNE EN DYNAMISCHE KIJK OP DE REALITEIT. WIJ GAAN VER IN ONZE DIENSTVERLENING, MAAR BLIJVEN DICHT BIJ ELKE KLANT MET ADVIES VAN MENS TOT MENS, OOK BUITEN ONZE 4 MUREN.

Maak nu een afspraak

ONDERNEMINGEN

Maxsur is uw vaste partner voor maatwerk in verzekeringen en heeft alle kennis en expertise in huis om ambitieuze zelfstandigen, vrije beroepsbeoefenaars en gedreven kmo’s te begeleiden in een doordacht en betrouwbaar verzekeringstraject.
Uw onderneming beschermen met de juiste verzekeringen? Wij helpen u graag verder!
Bekijk hier onze expertises >>

PARTICULIEREN

Maxsur is een one-stop-shop voor al uw financiële vragen en verzekeringspakketten afgestemd op uw wensen en budget. Wij kennen onze klanten en het marktaanbod waardoor we altijd, maar dan ook altijd, een oplossing op maat kunnen aanbieden.
Veilig betalen, sparen, lenen, beleggen en verzekeren? Wij helpen u graag verder!
Bekijk hier onze expertises >>
20180116 maxsur-10-Edit
AXA RESOLUTION SALE...The Axa SA company logo sits outside the offices of Axa U.K., in London, U.K., on Monday, June 14, 2010. Axa SA, Europe's second-biggest insurer, said it's in talks to sell part of its U.K. life insurance unit to Clive Cowdery's Resolution Ltd. for 2.75 billion pounds ($4 billion). Photographer: Jason Alden/Bloomberg

Veilig betalen, sparen, lenen en beleggen? Zeker!

Maxsur geniet als AXA bankagent van alle voordelen van een internationaal sterke financiële groep.

Meet & Greet het Maxsur Team

Een fantastisch team van juridische en fiscale experts, beleggingsadviseurs, onafhankelijke verzekeringsadviseurs en dossierbeheerders beantwoordt met veel deskundigheid en plezier elke vraag. Met onze doorgedreven knowhow combineren we een totaalpakket van veilig bankieren en slim verzekeren in lijn met al uw verwachtingen.

Persoonlijk advies? Wij helpen u graag verder!

20180123 maxsur-284-Edit

Wij ontvangen u graag met de glimlach in ons kantoor in Putte. Drukbezet? Geen probleem, wij maken een afspraak bij u thuis op het moment dat het u past, ook buiten onze openingsuren.

DE DEUR STAAT OPEN, DE AGENDA LIGT KLAAR!

Maak hier nu een afspraak