M A X S U R | LENEN & KREDIETEN | UW TOEKOMST
Geld lenen voor uw woning, auto, motor, mobilhome, studies of verbouwing │ Hypothecaire lening | Voordelig lenen met vaste of variabele rentevoet | Vind een lening die bij u past bij Maxsur
21915
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21915,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Lenen voor een huis, een auto of een aankoop? Een lening voor de studies van uw kinderen? Staan er kleine of grote renovatieprojecten op de planning? Of is uw gezinssituatie veranderd en wilt u uw leningen herbekijken?

Maxsur, veilig lenen met een vaste of variabele rentevoet

Waarvoor wilt u lenen en hoe kunnen wij u helpen? Maxsur luistert eerst en geeft dan kristalheldere antwoorden op al uw vragen. Geen ingewikkelde procedures, maar wel een snelle en discrete behandeling van uw dossier. We werken samen een plan op maat uit voor een interessante en voordelige lening die u comfortabel kan terugbetalen. Zo gaan we samen voor een budget in evenwicht.

Weet u precies welk bedrag u wilt lenen of kiest u voor een doorlopend krediet waarin u variabel een budget kan opnemen en aflossen? Wij zoeken het voor u uit!

Waarvoor mag MAXSUR u bellen?

  1. Hypothecaire lening, lenen voor een woning
  2. Kredietopening, woonkrediet
  3. Lening voor renovatie, verbouwingslening
  4. Lenen voor een auto, motor, mobilhome
  5. Persoonlijke lening, lenen voor studies
  6. Vakantielening

Bij Maxsur adviseren wij ook over de fiscale voordelen van kredieten en daaraan gekoppelde verzekeringen. Wij helpen u graag uw dromen te realiseren.

Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, 24/24 en 7/7

Maxsur is oprecht geïnteresseerd in uw verhaal en luistert naar uw vragen. Wij verkopen geen producten, maar bieden oplossingen en garanderen een optimale bescherming in elke situatie. Kom tijdens de kantooruren gerust langs in ons kantoor in Putte. Wij ontvangen u graag met de glimlach. Drukbezet? Geen probleem, wij maken een afspraak bij u thuis op het moment dat het u past, ook buiten onze openingsuren.

Maak hier een afspraak >>