M A X S U R | Ondernemingen
Welkom bij Maxsur, uw onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Putte voor particulieren en ondernemingen. Als kantoor van de 3de generatie combineren wij ervaring en expertise met een moderne en dynamische kijk op de realiteit. Wij gaan ver in onze dienstverlening, maar blijven dicht bij elke klant met advies van mens tot mens, ook buiten onze 4 muren.
21830
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-21830,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Praten van ondernemer tot ondernemer met kennis van zaken doen. Risico’s inschatten, investeringen ondersteunen, financieringen uitwerken, uw gebouw en materialen veilig stellen én uzelf en uw medewerkers beschermen: Maxsur heeft een 360° aanpak waardoor u veilig en verzekerd kan ondernemen.

 

Maxsur heeft reeds een mooie klantenportfolio opgebouwd met ondernemingen in de ruime regio rond Mechelen en Antwerpen. Welkom!

ADVIES & RISICOBEREKENING | VEILIG ONDERNEMEN

Maxsur is een betrouwbare partner voor ambitieuze éénmanszaken en kmo’s met groeiambities in de ruime regio rond Mechelen en Antwerpen. We lichten uw huidige polissen door, wegen de pro’s en contra’s van bepaalde verzekeringen af, bekijken uw voorwaarden en bespreken voorstellen op maat van uw bedrijf die zitten als gegoten.

Maxsur heeft alle inhouse expertise om accenten te leggen op fiscaal en juridisch vlak zodat u kan investeren, financieren en risico’s afdekken zonder kopzorgen.

LEES MEER

VERZEKERINGEN | VERZEKERD ONDERNEMEN

Maxsur positioneert zich als onafhankelijke verzekeringsdeskundige in de markt gericht op ondernemingen. We speuren de verzekeringsmarkt af, duiken voor u in de kleine lettertjes, gaan op zoek naar de beste polissen en gidsen u naar de ideale formule voor uw aansprakelijkheid, gebouw, inboedel, materiaal, fleet, hospitalisatie en familiale verzekering.

Met Maxsur kiest u bewust voor een stabiele verzekeringsmaatschappij met een fantastische adviesfunctie en een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

LEES MEER

Wij ontvangen u graag met de glimlach in ons kantoor in Putte. Drukbezet? Geen probleem, wij maken een afspraak bij u thuis op het moment dat het u past, ook buiten onze openingsuren.

DE DEUR STAAT OPEN, DE AGENDA LIGT KLAAR!

Maak hier nu een afspraak