M A X S U R | Particulieren
Welkom bij Maxsur, uw onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Putte voor particulieren en ondernemingen. Als kantoor van de 3de generatie combineren wij ervaring en expertise met een moderne en dynamische kijk op de realiteit. Wij gaan ver in onze dienstverlening, maar blijven dicht bij elke klant met advies van mens tot mens, ook buiten onze 4 muren.
19080
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Maxsur is een bank- en verzekeringskantoor van de 3de generatie met vertrouwde gezichten en vertrouwde klanten die al jaren genieten van onze persoonlijke service. Met een blik op de toekomst waait er een nieuwe frisse wind in ons modern kantoor in hartje Putte.

 

Met plezier zetten we de deuren open voor bestaande en nieuwe klanten die willen investeren in hun bescherming, betalingen, zekerheid en toekomst. Welkom!

VERZEKERINGEN | UW BESCHERMING

Maxsur is een onafhankelijk verzekeringskantoor in Putte en een betrouwbare rechterhand die informeert, exploreert en optimaliseert. Wij duiken in uw dossier en begeleiden u door het ruime assortiment aan verzekeringen in heldere taal én met concrete cijfers.

Wij verkopen geen producten, maar bieden oplossingen en garanderen een optimale bescherming in elke situatie.

LEES MEER

BANKIEREN │ UW BETALINGEN

Homebanking, pc-banking, online bankieren… uw bankverrichtingen waren nog nooit zo gemakkelijk en veilig op te volgen via uw pc, smartphone of tablet. Maar, als zelfstandig AXA bankagent vinden wij het ook belangrijk om onze klanten persoonlijk te kennen. Daarom investeren wij in onze klanten, elke dag.

Wij gaan ver in onze dienstverlening, maar blijven dicht bij de klant met een persoonlijke service en advies van mens tot mens.

LEES MEER

SPAREN & BELEGGEN | UW ZEKERHEID

Maxsur is een stabiele partner die samen met u bouwt aan uw financiële zekerheid. Wij beloven dat we veilig en doordacht omgaan met uw spaarcenten. In onze AXA-portfolio bieden we een uitgebreid assortiment spaar- en beleggingsformules aan.

Beleggen met een klein bedrag of genieten van de voordelen van private banking? Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding, altijd.

LEES MEER

LENEN & KREDIETEN | UW TOEKOMST

Waarvoor wilt u lenen en hoe kunnen wij u helpen? Maxsur luistert eerst en geeft dan kristalheldere antwoorden op al uw vragen. We werken samen een plan op maat uit voor een interessante en voordelige lening die u comfortabel kan terugbetalen.

Bij Maxsur adviseren wij ook over de fiscale voordelen van kredieten en verzekeringen. Wij helpen u graag uw dromen te realiseren.

LEES MEER

Wij ontvangen u graag met de glimlach in ons kantoor in Putte. Drukbezet? Geen probleem, wij maken een afspraak bij u thuis op het moment dat het u past, ook buiten onze openingsuren.

DE DEUR STAAT OPEN, DE AGENDA LIGT KLAAR!

Maak hier nu een afspraak