M A X S U R | SPAREN & BELEGGEN | UW ZEKERHEID
Spaarrekening openen met een vast of flexibel rendement │ Pensioensparen │ Sparen voor jongeren | Veilig beleggen in fondsen, aandelen en obligaties met advies │ Private banking | Beleggen met weinig geld | Maxsur, uw vertrouwde beleggingsadviseur
21913
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21913,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Wilt u een spaarrekening openen met een interessante rentevoet? Sparen voor een huis, een auto, een reis, uw kinderen of uw pensioen? Flexibel sparen of sparen met een vast rendement? Een financiële reserve opbouwen door uw spaargeld?

Actief sparen & slim beleggen bij Maxsur, uw zelfstandig AXA bankkantoor!

Maxsur is een stabiele partner die samen met u bouwt aan uw financiële zekerheid. Wij beloven dat we veilig en doordacht omgaan met uw spaarcenten. In onze AXA-portfolio bieden we een uitgebreid assortiment spaarformules aan met stabiele spaarrekeningen en termijnrekeningen. Ook wanneer u reeds een stevige reserve heeft opgebouwd zijn wij graag uw beleggingsadviseur. Beleggen met een klein bedrag of genieten van de voordelen van private banking? Wij luisteren naar uw verwachtingen en zorgen voor een persoonlijke begeleiding, altijd.

Sparen voor een huis, een memorabele reis, uw pensioen of voor de kinderen? Private banking, veilig beleggen in fondsen, aandelen en obligaties? Bij Maxsur spaart en belegt u in alle vrijheid en vertrouwen.

Waarvoor mag u MAXSUR bellen?

  1. Spaarrekening openen, flexibel of vast rendement
  2. Termijnrekening openen, korte of lange termijn
  3. Pensioensparen met belastingvoordeel
  4. Renteplan met flexibele looptijd
  5. Sparen voor jongeren
  6. Met AXA Bank beleggen
  7. Beleggen in fondsen, aandelen en obligaties
  8. Gespreid beleggen, beleggen met weinig risico
  9. Beleggen met weinig geld

Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, 24/24 en 7/7

Maxsur is oprecht geïnteresseerd in uw verhaal en luistert naar uw vragen. Wij verkopen geen producten, maar bieden oplossingen en garanderen een optimale bescherming in elke situatie. Kom tijdens de kantooruren gerust langs in ons kantoor in Putte. Wij ontvangen u graag met de glimlach. Drukbezet? Geen probleem, wij maken een afspraak bij u thuis op het moment dat het u past, ook buiten onze openingsuren.

Maak hier een afspraak >>