M A X S U R | Verzekeringen | Verzekerd ondernemen
Verzekering op maat voor zelfstandigen en bedrijven │ Bescherm uw onderneming tegen financiële, commerciële, sociale risico’s │ Persoonlijke service en altijd telefonisch bereikbaar
21914
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21914,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Welke verzekeringen moet u verplicht afsluiten als starter, zelfstandige of KMO? Voor welke kapitaalwaarde bent u verzekerd? Wat met burgerlijke aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid of groepsverzekering? Is het al een tijdje geleden dat uw verzekeringsportefeuille herbekeken werd?

Verzekerd ondernemen met Maxsur!

Maxsur positioneert zich als onafhankelijke verzekeringsdeskundige in de markt. We bieden zelfstandigen, vrije beroepsbeoefenaars en kmo’s een verzekeringsoplossing op maat die voor 200% geruststelt. We speuren de verzekeringsmarkt af, duiken voor u in de kleine lettertjes, gaan op zoek naar de beste polissen en gidsen u naar de ideale formule. Wij hebben reeds een mooie klantenportfolio opgebouwd met ondernemingen in de ruime regio rond Mechelen en Antwerpen.

Met Maxsur kiest u bewust voor een betrouwbare en stabiele verzekeringsmaatschappij met een fantastische adviesfunctie en een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 • Waarvoor mag u Maxsur bellen?

  • Bedrijfsvoertuigen: burgerlijke aansprakelijkheid, omnium, rechtsbijstand, fleet
  • Familie & gezondheid: hospitalisatieverzekering, arbeidsongeschiktheid, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, groepsverzekering, fiscaal sparen
  • Bedrijfsactiviteiten: arbeidsongevallenverzekering
  • Gebouw & inboedel: brandverzekering, verzekering machinebreuk, online fraude & IT-materiaal
  • Aansprakelijkheid: burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheid
  • Resultaten & voortbestaan: business continuity, kapitaalsverzekering

Maxsur is thuis in de wereld van verzekeringen en garandeert een totaalpakket aan bescherming specifiek gericht op de ondernemerswereld. Zo maken wij het verschil!

p

Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, 24/24 en 7/7

Maxsur is oprecht geïnteresseerd in uw verhaal en luistert naar uw vragen. Wij verkopen geen producten, maar bieden oplossingen en garanderen een optimale bescherming in elke situatie. Kom tijdens de kantooruren gerust langs in ons kantoor in Putte. Wij ontvangen u graag met de glimlach. Drukbezet? Geen probleem, wij maken een afspraak bij u thuis op het moment dat het u past, ook buiten onze openingsuren.

Maak hier een afspraak >>